Klasa-Xll-13
 

Free pollsEU Casino
 

  Nx. e kl

  Mb.Matures

  Chat xll-13

  Picture

  Klasa Xll Trembedhjet

   qee 3 vite duke u gezuar
  qee 3 vite duke u par ,
  por erdhi dita e veshtir,
  ne per tu nda..... :S :S :S
  Klasa Xll Trembedhjet
  Shoqeria është pjesa qe pa ate nuk jetohet, është një gje qe nuk shijohet, është një gje qe kur nuk bleheet ,është një gjee qe shum duhet vlersoohet, dhe duhet shum shum shum te respektohet . . .
  Klasa Xll TrembedhjetShoqeria e shkolles,
  si lulja ne agim
  Qe iken ne vere

  duke lene nje kujtim
  Kujtime te bukura,

  Kujtime rinore
  Sa shpejt kaluan

  keto vite shkollore
  Kaluam shume kujtime

  te qeshura dhe gezime,
  Qe do te mbeten gjithmone ne zemrat tonna ...

  Klasa Xll Trembedhjet

  Maturant o maturant sante kem me u pershendet vetem kanga edhe loti si kujtim kan me na mbett . . .
  Klasa Xll Trembedhjet
  Shumë gëzime,
  ngacmime e ledhatime…
  Do i kujtoj
  në maturën time…

  Nata e fundit

  është kjo,
  do dëfrehem shumë
  pse jo.

  Do i kujtojmë

  me kënaqësi,
  ditët që i kaluam
  si klasë në tërësi…

  Mos të hamendemi

  për asnjë çastë,
  si shoqëri
  mund të vëmë edhe bast…

  Për çfarë do

  që të jetë…
  Mjafton t’kemi
  rivalitet.

  Vitet kaluan
  me shpejtësi maksimale!!!!
  Edhe kjo natë do na ikën
  si në ëndërr fare!!!!

  Kështu kanë thënë
  t’gjithë ata si ne…
  Emocionet po i përjetojmë,
  edhe gjatë pregaditjeve
  që po bëjmë…

  Do të dukemi si Yje…

  Në natën magjike…
  Matura më e bukur
  do jetë ndër vite.

  Aktive, s'do mund t'jem... edhe ëndërrës më të bukur, fundi i vjen...      
  by :qer@ HAXHA

  Klasa Xll Trembedhjet
  O vllezer shqiptare Urime Pavarsia, tash s'jeni ne gjimnaz por jeni te shpija.