Klasa-Xll-13

Klasa Xll Trembedhjet

Picture
Maturantë të nderuar
anëtarë të webfaqes  tonë,
kaloni momentet më t’bukra
që t’thoni më pas
… kjo është matura jonë…

Ju dëshiroj fat

në ç’do sferë të jetës…
Do ndryshoni jetët…
S’do i besoni vetës!!!!

Si një ëndërr të bukur

do i kujtoni ditët shkollore…
Momentet e veçanta…
Do iu kujtohën prore…

Jetojeni momentin

le t’zë vend kënaqësia…
Por mos harroni
që duhët me u kthy te shtëpia…

Gjithçka që ëndërroni

apo që keni filluar…
Nga ju pritet

për t’u finalizuar…

Tani më gjërat

më ndryshe i shihni…
Maturantë do dëshironit
prap të jini!!!!

Jeni t’vetëdijshëm

që koha nuk kthehët pas…
Nata finale
do t’iu lë mbresa gjatë…     

Klasa Xll Trembedhjet

Picture
- -> Tani unë po shkruaj me mall o shokt e mi me thuani se nuk do te shihemi rrall

- Edhe pse matura na erdhi lutem qe gjithmon shok do te jemi . . .

- Qdo dit ne bankat e shkolles ishim Qdo dit shum qaste te bukura kishim


- Qdo shtetor me gzim e pritja qe klasen time me shpejt ta shihja


- Edi se fundi edhe shum i rend por ky qenka shum i veshtir a do t'mund t'ju kthej pergjigjjen kur tme thoni lamtumir


- Me mall gjithmon do tju kujtoj dhe kurr ne jet sdo tju harroj . .


- Klasa ime më e mira fati juve ju përcjellt paqi shëndet dhe lumturi në Jett (K)

Picture
Klasa Xll Trembedhjet
Maturan mos u dashuroni ne banka shkollore
se nuk mund te gjeni ilaqe ne barnatore
me dit edhe muri me treguar
sa bankat jon shkatrruar
sa tekste jon kopjue
e sa sy kan lotue

luluet e vjeshtes po thahen

shoket e shoqet po ndahen
shum vite te gezuar
shum vite duke u par
erdhi dita për tu ndar

ata emra qe ne banka i sh
kruam
ato detyra qe ne i kopjuam
ato fjal qe njeri tjetriti ja tham
ato grindje qe ne i bam
tash ne u ndam